انتشار کتابچه‌ی «منشور اخلاق حرفه‌ای روان‌پزشکی در ایران»

کتاب‌چه‌ی «منشور اخلاق حرفه‌ای روان‌پزشکی در ایران» منتشر شد.
منشور اخلاق توسط کمیته‌ی اخلاق و قانون انجمن علمی روان‌پزشکان ایران تدوین و‌ در مجمع عمومی انجمن (۲۳ مهر ۱۳۹۴) به تصویب رسیده است.

کتاب‌چه‌ی «منشور اخلاق حرفه‌ای روان‌پزشکی در ایران» منتشر شد.

منشور اخلاق حرفه‌ای روان‌پزشکی در ایران، توسط هیأت ممتحنه‌ی دانش‌نامه‌ی رشته‌ی روان‌پزشکی به عنوان یکی از منابع آزمون دانش‌نامه تعیین شده است.

این کتاب‌چه توسط انجمن علمی روان‌پزشکان ایران و با حمایت انتشارات ارجمند به انتشار رسیده و به زودی در اختیار گروه‌های آموزشی روان‌پزشکی سراسر کشور و شاخه‌های انجمن و نیز سایر نهادهای مرتبط قرار خواهد گرفت.

روش‌های دیگر تهیه‌ی این کتابچه‌ توسط علاقمندان به زودی از طریق سایت انجمن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۵/۵

سایت انجمن علمی روانپزشکی ایران |